Ballı Ortaokulu

Vizyon: Öğrenci merkezli eğitimi ve çocuk dostu okul olma bilincinden hareket ederek; okul ortamında farklılıkları zenginlik sayan, kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirerek, üst eğitim kurumlarının gerektirdiği bilgi, beceri ve uygulamayı almış, eğitim ve öğretimde en üst seviyeyi yakalamayı amaç edinen, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ülkemiz için gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini kendisine hedef kabul etmiş bir ekip olarak varız.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak.

Başarılar:

Saatler: 07:20-18:00
Isınma: SOBA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: İLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR .AYRICA ÖĞRETMENLERİN KEDİ ARAÇLARI İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMA İMKANI VARDIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 546 224 54 72

WEB - https://derikballiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BALLI MAH. BALLI SOK. NO 101 DERİK/ MARDİN

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - BALLI MAHALLESİ DERİK /MARDİN

Adres - BALLI MAH. BALLI SOK. NO 101 DERİK/ MARDİN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 80 KM İLÇEYE 13 KM MESAFEDEDİR.